KOUZELNÍCI - Jevištní představení I.

KOUZELNÍCI - Jevištní představení I.

Galerie

Vážení přátelé,

srdečně vás všechny zveme na již tradiční mezinárodní festival moderní magie Kouzelný koktejl - memoriál Tonino Maška.

Festival má v Týně nad Vltavou tradici již od roku 1966, kdy ho založil vltavotýnský rodák a kouzelník pan Toni Mašek. Letos se koná již 27. ročník Kouzelného koktejlu a 11. ročník memoriálu Toniho Maška.

Týn nad Vltavou se promění opět na dva dny v město čar a kouzel, kdy kouzelníci vystoupí mj. 13.9. ve 14 hodin na náměstí, v průběhu dvou dnů se pak uskuteční dvě představení pro diváky a závěrečný slavnostní gala večer (též pro diváky).

Z organizačních důvodů se letos neuskuteční mikromagie - kouzla u stolu.

Každé představení je jiné a na gala večeru vystoupí ti nejlepší a přizvaní hosté.

Těšit se můžete na Ansona Chena z Hongkongu, Manuela z Chile a Annu z Polska, žongléra Milana Osmeru a spoustu vynikajících kouzelníků, mj. na Michala Nesvedu nebo Petra Brauna (Al Dahar) nebo na zpěvačku Lucii Třešňákovou, která mimo jiné zpívá písničky Ivety Bartošové. Gala večer zahajují již po mnoho let vltavotýnské mažoretky a na všech představeních vystoupí i orientální tanečnice.

Vstupenky jsou v předprodeji na pokladně KD Sokolovna, v Turistickém informačním centru a nebo na recepci Městského muzea, vstupné je na běžná představení 100,-- Kč a na závěrečný gala večer 240,-- Kč.

Moc se na vás všechny těšíme a 13. 9. 2024 ZAČÍNÁME.

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.